Over ons
2M1A1457

wij ademen hydrauliek

al sinds 1997 toonaangevend

Al sinds 1997 is Cyko Hydrauliek uit Goor toonaangevend als het gaat om hydrauliek. Het is het klassieke verhaal dat begint in een klein schuurtje en zich doorontwikkelt tot werkzaamheden met acht werknemers in een groot bedrijfspand.
Hydrauliek vind je overal terug en dus is het niet vreemd dat de klantenkring van Cyko Hydrauliek sinds 1997 zich als een olievlek uitbreidt over diverse sectoren. Denk aan landbouw, scheepvaart, vliegtuigindustrie, wegenbouw of machineonderhoud.
De kracht van Cyko Hydrauliek zit in het meedenken met de klant en het op maat aanleveren van cilinders. Van hele grote opdrachten tot kleinere klussen; wij zijn altijd een bedrijf gebleven waar in overleg met de klant eigenlijk alles mogelijk is als het gaat om hydrauliek.

Nieuwe ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en indien mogelijk toegepast. In het moderne bedrijfspand op het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek staat een prachtig machinepark waarmee alle opdrachten worden uitgevoerd. Met een grote materialenvoorraad kunnen de wensen van klanten snel in daden worden omgezet. 
Oprichter Cyril Kortenhorst is ook na 25 jaar nog altijd met het grootste plezier terug te vinden op de werkvloer. "Onze kracht is dat we door vakmanschap en korte lijnen snel kunnen handelen. Dat wordt enorm gewaardeerd door onze klantenkring. Of dat nu om grote of kleine bedrijven gaat." 

"Onze kracht is dat we door vakmanschap en korte lijnen snel kunnen handelen"

2M1A1576
2M1A1563
2M1A1172zw
2M1A1660kopie
2M1A1625
CykoWitV1

Copyright © 2024 Cyko Hydrauliek
Alle rechten voorbehouden
Teksterij Schabbink | Design: BETS/Berthil Schabbink