Cilinder nieuwbouw

Bij Cyko bent u op het juiste adres als het aankomt op nieuwbouw cilinders.

Kwaliteit van het begin tot eind

Omdat wij alles zelf beheren hebben wij ook de volle 100 % controle tijdens de nieuwbouw van een cilinder. Onze werknemers zijn specialisten in het vak en weten precies wat uw custom cilinder nodig heeft.

 Bij Cyko bent u op het juiste adres als het aankomt op nieuwbouw cilinders. Wij zijn in de loop der jaren als revisiespecialist bekend geworden, maar leveren momenteel meer nieuwbouw cilinders dan dat wij cilinders reviseren; en dat is natuurlijk ook vanzelfsprekend; als revisie specialist weten wij als geen ander waar de knelpunten bij een goede cilinder zitten. Hierdoor zijn wij in staat hoge kwaliteit te leveren als het op hydraulische cilinders aankomt.

Nieuwbouwcilinders van boring 40 tot een boring 400 in eigen huis


Daarnaast hebben wij nog een drietal buitenlandse vestigingen, waardoor wij in staat zijn om grote series competitief aan te bieden. Op basis van een schets of een tekening kunnen wij uw nieuwbouw cilinder construeren. U krijgt van ons altijd een samensteltekening in PDF, en uiteraard kunnen wij ook voorzien in een Dwg, stp of 3d file voor uw eigen engineering.

Wilt u een prijs weten?

Vraag dan middels een schets of een tekening hier uw cilinder aan.